Een familiereis door Afrika verbroedert!

“Met ons ga je off the beaten track! We worden allergisch van de toeristenkaravaan, springende Maasai en ingedutte pensionado-lodges. Bij ons boek je daarom geen standaard familiereis, maar stel je samen met onze reis-experts de ultieme Afrika-trip samen! We weten uit ervaring dat zo’n once in a lifetime reis naar Afrika verbroedert. Bovendien woont en werkt ons team in Nairobi, waarvandaan we bijzondere reizen hebben ontwikkeld die je nergens anders kunt boeken!”

– Charlie

Krijg reisadvies op maat

Samen op reis naar Afrika

Door de jaren heen hebben we al heel wat familiereizen georganiseerd, voor zowel jonge als oude gezinnen! Hieronder lees je hoe wij een familiereis aanpakken. Wil je nog wat specifieker weten wat de opties zijn? Klik dan op één van de drie buttons hierboven! Met Charlie’s Travels kunnen we een op maat gemaakte ervaring organiseren die het hele gezin nog lang bij zal blijven.

Een trip van 10 dagen kan al vanaf 1500,- p.p. exclusief ticket! Neem contact op om erachter te komen hoe jullie perfecte familiereis er uitziet! Nog niet klaar om te boeken? Lees hieronder meer over onze familiereizen:

Safari, maar dan anders!

We zullen er niet omheen draaien: ook bij Charlie’s Travels kun je een reguliere safari boeken. Maar je kunt bij ons ook een bootsafari op Lake Naivasha boeken, op fietssafari gaan in Hell’s Gate National Park of een wandelsafari boeken op Crescent Island. Wil je echt off the beaten track op safari? Boek dan een motorsafari! Dit is één van de ervaringen die we zelf hebben ontwikkeld. Lees deze blogpost voor meer informatie over onze motortrips!

Fietssafari familiereis

Zelf rijden of op pad met een driver guide

Wie zelf rijdt ontdekt het beste wat Oost-Afrika te bieden heeft! Je kunt je dikke 4×4 altijd even aan de kant zetten voor het maken van een foto, of om een praatje te maken met locals. We bieden echter ook reizen aan met driver guides – professionele chauffeurs waarvan we weten dat zij ook prima als gids fungeren!

Ontspannen in de fijnste accomodaties

Tijdens onze reizen hebben we een lijst bijgehouden van de fijnste accomodaties van Oost-Afrika. Dit zijn de accomodaties die we aanbieden aan gezinnen die bij ons boeken! Of het nu om kamperen in een wildpark gaat, of verblijven in een luxe lodge – wij hebben overal connecties om ook je overnachting onvergetelijk te maken. Specifieke vragen over accomodaties? Start een chat!

familie accomodatie

Benieuwd naar onze andere bestemmingen?

Contact met bewoners

We hadden het er al even over bij het zelf rijden: contact met de bewoners vinden we superbelangrijk. Door wat meer contact te maken met de mensen die wonen in het gebied waar je rondreist, krijgt je reis toch wat meer diepgang. Denk bijvoorbeeld aan de unieke Maasai Tribal Trek, een meerdaagse tocht waarbij de Maasai je door de Loita Hills en de Magadi Desert gidsen. Bekijk hier een video van één van de vele Tribal Treks die we eerder organiseerden.

Alleen maar avontuur of ook relaxen?

Raften, hiken en op safari – een Charlie’s Travels kun je zo wild maken als je maar wil. Maar je bent niet alleen op reis om op avontuur te gaan: elke reis bouwen we in nauw overleg met onze cliënten; en zo kan je dus kiezen voor één of meerdere relaxte, zen momentjes in het Afrikaanse. Dat kan een verblijf in een super de luxe lodge met massage zijn, of een paar dagen het zand tussen je tenen voelen aan de kust en lekker visjes eten. We hebben een blogpost gemaakt met een aantal relax-opties onder elkaar, die vind je hier.

Hoe gaat het boeken van een familiereis in zijn werk?

Op onze website kun je live chatten met één van de specialisten die hier in onze Keniaanse villa wonen. Je kunt ook een formulier invullen om ons een beetje te laten weten aan wat voor reis je in gedachten hebt. Vervolgens gaan we met elkaar mailen en Skypen, om daarna in samenspraak een programma en een offerte op te stellen. Als die niet meer aangepast hoeft te worden, volgt het definitieve programma, de factuur en last but not least, de reis zelf! Nog niet overtuigd? Hier lees je waarom je jouw familiereis volgens ons bij Charlie’s Travels moet boeken.

Andere verhalen over familiereizen in Afrika lezen?

travel stories